"Ji King - Csun" belépő csomag kezdő terapeutáknak

Csun a Ji Kingből ismert jósjel. Müller Péter jóskönyve szerint a jósjel jelentése: "kezdeti nehézségek".

"Egy zsenge fűszál küzdelmesen kibújik a föld alól. Minden kezdet nehéz. A csírázás, a sarjadzás, a szülés, egy új terv vagy egy új létforma elkezdése nagyon nehéz. A teremtésnek is ez a legnehezebb pillanata: a káoszból rendet formálni, a zűrzavarból harmóniát, s a gondolatból eleven lényeket. Most kezdődik valami.. .A jósjel azt tanácsolja: ne a távoli céljaiddal foglalkozz, hanem küzdj meg a jeleneddel."

A Ji king belépő csomagok között 2016. január 1-től elérhető Minden OK barter jellegű író-szerkesztői  csomagot olyan újonnan induló gyógyítói vagy tréneri praxissal rendelkező terapeutáknak hoztuk létre, akik egyelőre nem engedhetik meg maguknak a fizetős hirdetéseket, ám jól (és helyesen) írnak, és szívesen támogatnák cikkekkel, módszereik bemutatásával a Minden OK munkáját.

A Csun belépő csomag tartalma és ellenszolgáltatásai minden esetben egyedi megállapodás tárgyát képezik a terapeuta és a MásOk-Minden OK webportál között, amellyel kapcsolatban a Minden OK munkatársa a regisztrációt követően felveszi Önnel a kapcsolatot.