"Útonjáró" - egyéves Minden OK támogatói alapcsomag

Amikor tudjuk, merre megyünk, magabiztos és egyenes lépteinkkel haladunk előre az úton. Ha tetszik, meg-megállunk, ha tetszik, kicsit letérünk megpihenni, fűbe heveredni, beszélgetni, találkozni, s ha úgy van, akár mulatozni is, de mindig visszatérünk és az úton maradunk, amely életfeladatunk beteljesítése, céljaink megvalósítása felé vezet.

A Minden OK Útonjáró alapcsomag éppen ilyen: biztos pont, támogatás és jövő rejlik benne, s megadja a beszélgetés, a megpihenés és a folyamatos megújulás szabadságát is előfizetőinek. Kezdeti támogatást (főoldali kiemelés) és az oldalon való folyamatos jelenlét lehetőségét biztosítja, miközben akár a terapeuta saját rendezvényeit is meghirdetheti, korlátlanul publikálhat saját szakterületével kapcsolatos témákban, de akár PR cikket is közölhet saját tevékenységéről.

Az "Útonjáró" díjcsomagról:

Érvényesség: 12 hónap

A támogatói csomag az alábbi ellenszolgáltatásokat tartalmazza:

 • 1db terapeuta adatlap létrehozása, amely az érvényességi idő alatt végig megjelenik
  • a regisztrál terapeuták listájában (terapeutakereső)
  • az általa gyakorolt gyógymódok bemutatásánál elérhető listában
 • Főoldali megjelenés egy alkalommal, határozatlan ideig, a "Legutóbb regisztrált terapeuták" között
 • Meghirdethető rendezvények (ld. Gyógyító programok) száma az érvényességi idő alatt: 2
 • Lehetőség korlátlan számú szakmai cikk közzétételére az Egészséghírek között, amelyek a MásOk - Minden OK Facebook oldalán is, vagy a Minden OK blogon, valamint egyes releváns Facebook csoportokban. A terapeuták által publikált szakmai cikkekben - a szerkesztői jóváhagyást követően - a szerző az adatlapjára való hivatkozással együtt megjelenik.

Csomag ára: 33 000 Ft

Részletfizetési lehetőség:

Sokan érezhetjük úgy, hogy bár a 33 000Ft éves díj annyira nem sok, mégis, valahogy nagyon nem esik jól egyszerre kiadni!

Nem szeretnénk, hogy ezen múljon a váalsztása, ezért arra gondoltunk, hogy lehetővé tesszük a teljes regisztrációs díj két részletben való megfizetését. Az 1. részlet legyen mondjuk a teljes regisztrációs díj 55%-a, azaz 18 000Ft - éppen a féléves csomag előfizetési díjával azonos összeg! Ezt az összeget terapeuták regisztrációjára vonatkozó ÁSzF-ben foglaltaknak megfelelően a regisztráció jóváhagyását (aktiválás) és a terapeuta adatlap létrehozását megelőzően banki átutalással kell megfizetni.

A fennmaradó 15 000Ft egy vagy két hónappal is következhet, megegyezés szerint.

Ez már így sokkal jobban hangzik!

Hosszabbítás esetén igényelhető kedvezmények:

 • Hosszabbítási díjkedvezmény a lejáratot követően, azonos vagy magasabb díjcsomagra történő hosszabbítás esetén 3%, amelyet a mindenkor érvényes alapdíj alapján számolunk ki.

További igénybe vehető kedvezmények:

Új gyógymódot bemutató cikk beküldése esetén az első hónap ingyenes, így a regisztráció ideje 13 hónapra meghosszabbodik, feltéve, hogy a szerkesztőség a cikket elfogadja és publikálja. A megjelenő gyógymód bemutató cikkben a terapeuta társszerzőként szerepel majd aktív regisztrációjának teljes időtartama alatt, és egy hivatkozás a terapeuta adatlapjára és honlapjára.

Az elutasított gyógymódbemutató cikkekért cserébe nem tudunk megjelenést felajánlani, és arra, hogy a szerkesztőség a majdani cikket megfelelőnek találja-e, előzetes garanciát nem tudunk vállalni.

További díj ellenében igényelhető szolgáltatások a regisztráció érvényességi ideje alatt:

 • Kiemelt megjelenés a terapeuta által választott gyógymódot bemutató oldalon
 • A főoldalon és az összes aloldalon látható slide banner kiemelés a menü alatt, a baloldali sávban*
 • PR cikk megjelenés a hírek között (kizárólag a szerkesztők által lektorált és jóváhagyott cikk jelenhet meg), amely cikk látható lesz a főoldali hírlistában is a bal oldalon
 • Meghirdethető rendezvények (ld. Gyógyító programok), amelyekhez Facebook hirdetés is kapcsolódik

 

*2016. július 1-étől elérhető funkció