"Befogadó nyitottság" - kétéves Minden Ok támogatói alapcsomag

Utat engedni annak, ami jönni szeretne, és tisztelettel és hálával üdvözölni azt, ami érkezett, hogy társunkká és tanítónkká váljon általa az élet…

Az „Befogadó nyitottság” díjcsomagról:

Érvényesség: 24 hónap

A támogatói csomag az alábbi ellenszolgáltatásokat tartalmazza:

 • 1db terapeuta adatlap létrehozása, amely az érvényességi idő alatt végig megjelenik
  • a regisztrált terapeuták listájában (terapeutakereső)
  • az általa gyakorolt gyógymódok bemutatásánál elérhető listában*
 • Főoldali megjelenés egy alkalommal, határozatlan ideig, a "Legutóbb regisztrált terapeuták" között
 • Meghirdethető rendezvények (ld. Gyógyító programok) száma az érvényességi idő alatt: 2
 • Lehetőség korlátlan számú szakmai cikk közzétételére az Egészséghírek között, amelyek a MásOk - Minden OK Facebook oldalán is, vagy a Minden OK blogon, valamint egyes releváns Facebook csoportokban. A terapeuták által publikált szakmai cikkekben - a szerkesztői jóváhagyást követően - a szerző az adatlapjára való hivatkozással együtt megjelenik.

Csomag ára: 57 000 Ft

Részletfizetési lehetőség:

Bizonyára senki sem szeretné, hogy most belemenjek abba, hogy az az 57 000 Ft, ha az egy hónapra eső költségeke nézzük, tényleg elképesztően alacsony, hiszen kevesebb, mint 2 400 Ft/hó, mert akármit is mondanak mások, egyszerre kifizetve akkor is egy mosógép ára!

Nem szeretnénk, hogy ezen múljon a választása, ezért arra gondoltunk, hogy lehetővé tesszük a teljes regisztrációs díj három részletben való megfizetését.

A „Befogadó nyitottság” díjcsomag teljes díjának  1. részlete ekkor a teljes regisztrációs díj 50%-a, azaz 28 500 Ft, majd egy-egy hónappal később, amikor talán már az újabb páciensek is megérkeztek Önhöz, következhet a regisztrációs díj 2. és 3. részlete, kétszer 14 250 Ft.

Így máris sokkal jobban hangzik!

Hosszabbítás esetén igényelhető kedvezmények:

 • Hosszabbítási díjkedvezmény a lejáratot követően, azonos vagy magasabb díjcsomagra történő hosszabbítás esetén 8%, amelyet a mindenkor érvényes alapdíj alapján számolunk ki.

További igénybe vehető kedvezmények:

Új gyógymódot bemutató cikk beküldése esetén az első hónap ingyenes, így a regisztráció ideje 25 hónapra meghosszabbodik, feltéve, hogy a szerkesztőség a cikket elfogadja és publikálja. A megjelenő gyógymód bemutató cikkben a terapeuta társszerzőként szerepel majd aktív regisztrációjának teljes időtartama alatt, és egy hivatkozás a terapeuta adatlapjára és honlapjára.

Az elutasított gyógymódbemutató cikkekért cserébe nem tudunk megjelenést felajánlani, és arra, hogy a szerkesztőség a majdani cikket megfelelőnek találja-e, előzetes garanciát nem tudunk vállalni.

További díj ellenében igényelhető szolgáltatások a regisztráció érvényességi ideje alatt:

 • Kiemelt megjelenés a terapeuta által választott gyógymódot bemutató oldalon
 • A főoldalon és az összes aloldalon látható slide banner kiemelés a menü alatt, a baloldali sávban*
 • PR cikk megjelenés a hírek között (kizárólag a szerkesztők által lektorált és jóváhagyott cikk jelenhet meg), amely cikk látható lesz a főoldali hírlistában is a baloldalon
 • Meghirdethető rendezvények (ld. Gyógyító programok), amelyekhez Facebook hirdetés is kapcsolódik

 

*2016. július 1-étől elérhető funkció