segítő szervezetek

Programmal segíti az infarktus utáni felépülést a kardiológusok társasága

Programmal segít a betegeknek az infarktus utáni teljes felépülésben a Magyar Kardiológusok Társasága (MKT).

Kilenc nő vehette át idén az Aranyanyu díjat

Kilenc nő, köztük orvos, egészségügyi szakdolgozó, pedagógus és szociális területen dolgozó szakember vehette át idén az Aranyanyu díjat, amelyet az oktatásban, az egészségügyben és a szociális szférában dolgozó nők munkájának elismerésére alapítottak hat évvel ezelőtt.

20 millió forintra pályázhatnak a kórházak a K&H gyógyvarázs programjában

20 millió forintra pályázhatnak a kórházak a K&H gyógyvarázs programjában

Budapest, április 19. - 13. alkalommal pályázhatnak a gyermekek gyógyításával foglalkozó intézmények a K&H gyógyvarázs támogatására, amelynek célja, hogy modern eszközökkel segítse a magyar gyermekegészségügyet. A pályázatra június 3-ig nyújthatják be jelentkezésüket az intézmények, amik összesen 20 millió, fejenként 4 millió forintos támogatásban részesülhetnek.

Éljen! Hátrányos helyzetű gyermekek az operában - köszönet a Lions Klubnak

Több mint ezer hátrányos helyzetű gyerek láthatta a Jancsi és Juliska című előadást a Magyar Állami Operaházban vasárnap a Klauzál Lions Klub szervezésében, a dalszínház támogatásával.

6 évvel és 11 félmaratonnal a rák után - 2. rész

Ha jól értettem, a Ligával már a gyógyulásodat követően kerültél kapcsolatba, adódik a kérdés: te magad tudtál-e a betegséged során a kezeléseken túl más segítséget kérni?

Szerintem más esélyekkel indul egy városi értelmiségi egy vidéki nyelveket nem beszélő beteggel szemben. Én egy nagyon ritka betegségben szenvedtem, itthon akkor egyetlen egy túlélőről sem hallottam.