étrendkiegészítő

Tájékoztatás veszélyes étrend-kiegészítő készítményről

Veszélyes étrend-kiegészítő

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet laboratóriumi vizsgálatról szóló jegyzőkönyve alapján az ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatal az alábbiakról tájékoztatja a lakosságot.

12 millió betiltott egészségügyi hirdetés

Étrendkiegészítők és más csodaszerek

Az elmúlt évben az online világ legnagyobb hirdetőmédiuma, amely a világ online hirdetéseinek elosztásáért felel, több mint 780 millió hirdetést blokkolt - majdnem 50 százalékkal többet, mint 2014-ben. A konszern a hivatalos hivatalos blogján nyilatkozatott tett közzé a blokkolt hirdetésekkel kapcsolatban.

A termékbemutatókra vonatkozó új szabályok betartását is ellenőrzi a fogyasztóvédelmi hatóság

Továbbra is a fogyasztók testi épségének, egészségének, és vagyoni biztonságának védelme szerepel a fogyasztóvédelmi vizsgálatok középpontjában, az ellenőrzések kiterjednek a jogszabályi változások betartására, köztük a termékbemutatókra vonatkozó szigorításra is - közölte a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) kedden az MTI-vel, miután a nemzeti fejlesztési miniszter jóváhagyta a 2016. évre tervezett fogyasztóvédelmi ellenőrzési programot.

Forrás: MTI

Édesek és sztiviák, Isten véletek!

Lassan egy éve már, hogy először írt a Minden OK a sztiviáról, akkor még - a Debreceni Egyetem kutatásai alapján - mint csodanövényről a Minden OK oldalon, ám ma szomorúan látom, hogy bizony vele kapcsolatban is felmerülnek itt-ott kétségek tudományos körökben.