egészségvédelem

Hogyan éljünk hossszú, egészséges életet - a Minden OK blog legújabb bejegyzései

A Minden OK blog legutolsó két bejegyzésében a hosszú élet és a gyógyulás titka volt a téma. A Nem mítosz a hosszú élet című bejegyzésemben bemutattam néhány olyan módszert, amely az egészségmegőrzésen keresztül támogatja a hosszú életet. Annak ellenére is fontosnak tartottam írni erről, hogy valójában a hosszú élet titka nem csupán egészségmegőrző eszközök kérdése.

Tájékoztatás veszélyes étrend-kiegészítő készítményről

Veszélyes étrend-kiegészítő

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet laboratóriumi vizsgálatról szóló jegyzőkönyve alapján az ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatal az alábbiakról tájékoztatja a lakosságot.

A termékbemutatókra vonatkozó új szabályok betartását is ellenőrzi a fogyasztóvédelmi hatóság

Továbbra is a fogyasztók testi épségének, egészségének, és vagyoni biztonságának védelme szerepel a fogyasztóvédelmi vizsgálatok középpontjában, az ellenőrzések kiterjednek a jogszabályi változások betartására, köztük a termékbemutatókra vonatkozó szigorításra is - közölte a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) kedden az MTI-vel, miután a nemzeti fejlesztési miniszter jóváhagyta a 2016. évre tervezett fogyasztóvédelmi ellenőrzési programot.

Forrás: MTI