alternatív gyógymód

Mi teszi a természetgyógyászt?

A gyógyítók 3 hivatalos és kevésbé hivatalos ismérve...aki ma Magyarországon természetgyógyászként kíván dolgozni, annak meg kell felelnie bizonyos alapvető, rendelet által előírt kritériumoknak...a jogszabály nem zárja ki, hogy bárki alternatív gyógyítónak nevezze saját magát.

12 millió betiltott egészségügyi hirdetés

Étrendkiegészítők és más csodaszerek

Az elmúlt évben az online világ legnagyobb hirdetőmédiuma, amely a világ online hirdetéseinek elosztásáért felel, több mint 780 millió hirdetést blokkolt - majdnem 50 százalékkal többet, mint 2014-ben. A konszern a hivatalos hivatalos blogján nyilatkozatott tett közzé a blokkolt hirdetésekkel kapcsolatban.

Ősi tudás, új utakon - beszámoló az októberi hagyományos kínai orvoslás konferenciáról

2015. október 29-én Budapesten Ősi tudás, új utakon címmel tartottak konferenciát a hagyományos kínai orvoslás magyarországi jelenéről és jövőjéről. A konferencián hazánk legnevesebb orvosi egyetemeinek delegált oktatói és vezetői mellett képviseltette magát a Nemzetgazdasági Minisztérium, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Hagyományos Kínai Orvoslás Magyarországi Egyesülete és a Kínai Népköztársaság is, egy Magyarországra akkreditált rendkívüli és meghatalmazott nagykövet személyében.