Nyereményjáték - 2 éves a Minden OK

2014. május 1-én kutatásba fogtam a családi egészségügyi vállalkozás keretein belül azzal a céllal, hogy megtaláljam a saját helyemet és az alternatív gyógymódok helyét a terápiában, és a kutatás során hamar kiderült számomra, hogy az egészségszemlélet és az alternatív gyógymódok kérdésköre Magyarországon és talán az egész világon is meglehetősen tisztázatlan, a gyógyítás pedig nagy változásokon megy keresztül.

Az akkor még a Google Blogger felületén működő Minden OK blog a munka megkezdését követőn stabil növekedésnek indul, és ha nem is futott be kirobbanóan extrém sikereket mutató pályát, azért csakhamar mégis kinőtte a blogger adta technológiai lehetőségeket, és elkezdtünk készülni egy új, nagyobb Minden OK webportál felépítésére.Kattintson a képre, ha szeretne többet megtudni a Minden OK történetéről!

Az oldal és a kapcsolódó blog a mai napig önkéntes munka eredménye: tartalmát és fejlesztését a legtöbben ingyenesen végezzük, és úgy tűnik, nem eredménytelenül: mára már több mint 80 000 oldalmegtekintést tudhatunk magunkénak és 900 követőt. A MásOk - Minden OK weboldal blog verziója pedig a Cafeblog VIP programjának egyik sikeres blogja, amely többször is elnyerte a Nap blogja címet. Cikkei olyan volumenű publikációs felületeken jelenhetnek meg, mint a Startlap vagy a Nők Lapja Cafe.

Minden OK Születésnapi nyereményakció

A Minden OK tehát május 1-én ünnepli a 2. születésnapját: pontosan 1 évig üzemelt kizárólag egy kicsi blogként, most pedig immár egy éve pörög webportálként, hogy segítse a szakembereket és a gyógyulókat a számukra leginkább megfelelő gyógymód kiválasztásában.

Szeretnénk az olvasóinkkal, követőinkkel megosztani az örömünket és együtt ünnepelni ereményeinket, és azt, hogy velünk vannak, ezért úgy döntöttünk meghívunk egy gyógyítót és egy általa ajánlott gyógyítót, hogy 1+1 évig ingyenesen jelenjenek meg a Minden OK webportál gyógyítói adatbázisában: az első évben "Fényfürdő" VIP támogatói csomag feltételei szerint, a második évben pedig "Útonjáró" egyéves támogatói alapcsomaggal. A megjelenés feltételeiről részletesen ide kattintva tájékozódhat.

Mit kell tennie a nyereményjátékban való részvételhez?

  • Látogasson el 2016. április 21. és május 5. között a Minden OK Facebook oldalára, és lájkolja azt!Látogasson el Facebook oldalunkra és nyerjen!
  • Ezt követően ossza az ehhez a cikkhez kapcsolódó Facebook bejegyzést a saját idővonalán vagy egy Ön által kedvelt csoportban!
  • Jelezze a bejegyzés alatt kommentben, hogy a bejegyzést megosztotta, és szeretne részt venni a sorsoláson!
  • A sorsolást követően privát üzenetben vesszük majd fel Önnel a kapcsolatot  a további teendőivel kapcsolatban.

Ha esetleg nem Ön a nyertes, kérjük, akkor se csüggedjen el, mert a nyereményjátékon innen és túl is várjuk Önt is szeretettel a Minden OK weboldalt támogató terapeuták sorában!

 

***

Tetszett Önnek ez a cikk?

Ide kattintva a Facebook-on is követheti

a Minden OK webportált és a Minden OK blogot, ahol egyébként ebből az interjúból is készült egy rövid összefoglaló